Suriname: Obesitas, Leefstijl en gezondheidsbeleid

Studiereis Suriname 2017

Doelgroep

Bedrijfsartsen en verzekeringsartsen uit Suriname, Antillen en Nederland. Suriname: alle geïnteresseerde artsen en professionals in de zorg.

Beschrijving

Onze vaste studiereis staat dit jaar in het teken van een veel voorkomend probleem. In Nederland, maar zeker ook in onderwerp dat in alle landen , maar zeker ook in Suriname en op de Antillen
Tijdens dag 1 en 3  staat de obesitas centraal. Aan bod komt onder andere de bariatrische of metabole chirurgie, de beoordeling van de belastbaarheid en het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Dag 2 en 4 besteden we aan preventie:  effectieve leefstijl interventies, het behandelen van DM2 met leefstijl interventies en het gezondheidsbeleid in het bedrijf. We maken een gezondheidsplan voor een eigen bedrijf.
De eerste twee dagen hebben een meer algemeen medisch karakter en hebben de vorm van een interactief college. De laatste twee dagen werken we in een kleine groep en gaat u zelf actief aan de slag. Ook werkplek onderzoek in een bedrijf is een onderdeel van deze nascholing. We beëindigen de studiereis met een gezellige Surinaamse avond.

Docenten

  • Tom Brandon, sportarts
  • Anuska Jewbali, chirurg
  • Lloyd Chin Kon Sung, bedrijfsarts
  • Jan van Charante, bedrijfsarts
  • Piet Kroon, bedrijfsarts

Extra info

€ 1.690,- (incl. BTW € 2.044,90) voor de hele nascholing van 4 dagen, inclusief feestavond.
Inbegrepen: alle opleidingsonderdelen, verfrissingen en hapjes, elke dag een heerlijke lunch, een geweldige Surinaamse feestavond
Niet inbegrepen: reiskosten, logies en verblijfskosten, lokaal transport

IKA Academy helpt graag met het uitkiezen van hotel en vlucht.

Deelnemers, woonachtig en werkend in Suriname als huisarts:
per dag 600 SRD / vier dagen: 2000 SRD in totaal.
prijs op aanvraag.

ex. BTW (zie ook extra info)