Introductie Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

ta-12-transactionele-analyse

Doelgroep

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, medisch adviseurs voor wie effectief communiceren essentieel is.

Beschrijving

Voor veel professionals is het van belang communicatie te kunnen doorgronden. Wat wordt er eigenlijk echt gezegd? Wat is de boodschap achter het verhaal? En hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn eigen boodschap zo ervaren wordt als ik wil? Neuro Linguïstisch Programmeren, wat eigenlijk wil zeggen dat gesproken taal (Linguïstisch), lichaamstaal en intonatie worden gebruikt om het eigen brein (Neuro) of dat van anderen positief te sturen in de richting die u wilt. De logische vervolgvraag is voor veel mensen: “Hoe doe je dat dan precies?” Binnen NLP maken we daartoe onderscheid tussen twee onderdelen: de interne dialoog (wat wil ik zeggen en vooral hoe) en de dialoog met anderen (welke instrumenten zet ik in).

Docenten

  • Herman van der Weide, master NLP

Extra info

Deze module is bedoeld als kennismaking met Neuro Linguïstisch Programmeren. Wat is het en hoe kan ik dit gebruiken in mijn praktijk? Voor de juiste communicatie met patiënten maar ook met bedrijven. Als u dit een bruikbare methodiek vindt, kunt u zichzelf verder ontwikkelen in de vervolgopleiding Krachtig communiceren met Neuro Linguïstisch Programmeren.

Heb je interesse in deze voor arbo professionals uiterst relevante communicatie techniek? Meld je voorlopig aan via ons contactformulier.

ex. BTW (zie ook extra info)