Adviseren over stoffengerelateerde beroepsziekten

Staal werkers

Doelgroep

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, medisch adviseurs

Beschrijving

Deze opleiding legt het zwaartepunt op stoffengerelateerde beroepsziekten.  Op het medisch vlak leer je bij verschillende beroepsziekten de juiste diagnose te stellen en een gedegen medisch oordeel te geven. En vanuit  jouw positie ben je straks ook in staat goed advies te geven over preventie van beroepsziekten.

RPS (werkplek- en organisatie adviseurs, arbeidshygiënisten)  en IKA Ned (expert bedrijfsartsen beroepsziekten) zijn een samenwerking aangegaan onder de naam Nationaal Kennisknooppunt Beroepsziekten (www.nkkb.nl) . Het NKKB richt zich niet zozeer op erkenning en compensatie, maar op preventie en vroegdiagnostiek om gezondheidsschade te voorkomen.

Bij bedrijfsartsen is veel kennis over gevaarlijke stoffen verloren gegaan. Door de  komst van de mogelijkheid tot schadevergoeding bij gezondheidsschade door gevaarlijke stoffen, krijg je als bedrijfsarts meer vragen over de mogelijke risico’s. Dan helpt het wanneer je deze training hebt gevolgd!

Deze training is een paar jaar geleden ontwikkeld door IKA Ned en de expert bedrijfsartsen die daar werken. De training is door de deelnemers heel positief geëvalueerd.

Heb je belangstelling? Laat het weten via ons contactformulier.

 

Docenten

De beroepsziekten experts van IKA Ned en de werkplek experts van RPS.

Extra info

Deze leergang bestaat uit 10 dagdelen/modules, u kunt ook losse modules volgen.

Prijs: 10% korting wanneer de hele leergang wordt gevolgd.

 4.250,00

ex. BTW (zie ook extra info)