Porto: Persoonlijke groei voor ondernemers en bedrijfsartsen

Dom Luis brug in Porto, Portugal

Doelgroep

Bedrijfsartsen, managers en ondernemers

Beschrijving

Er is een groeiende belangstelling onder artsen voor medisch leiderschap. Medisch leiderschap is in toenemende mate belangrijk voor het
functioneren als (bedrijfs-)arts. In het bijzonder geldt dit voor zelfstandig werkende bedrijfsartsen. Medisch leiderschap heeft betrekking op persoonlijk, klinisch en bestuurlijk leiderschap.
Tijdens deze 5-daagse studiereis in Porto ben je écht even uit de ‘waan van de dag’ om aan jouw leiderschap te werken. Tijdens de training staat jouw leiderschap, overtuigingskracht en kennis van gedragstypologie centraal.

De studiereis is opgesplitst in 7 blokken waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Er is veel ruimte voor dialoog, interactie en persoonlijke inbreng. We maken deze week direct de vertaalslag naar jouw praktijk! Naast de training is er ruimte voor ontspanning. Op donderdagmiddag hebben we met elkaar een leuke een leerzame excursie (bedrijfsbezoek) en sluiten we de dag af met een feestelijk diner in het centrum van Porto.

Docenten

  • Erwin van Aken
  • Piet Kroon
  • Dick Spreeuwers

Extra info

Informeer naar de actuele prijzen.
Inbegrepen: vlucht, hotel, ontbijt, lunch, diner, coffee breaks, excursie en € 100,- kamertegoed per persoon voor extra hapjes en drankjes.
Er zijn dus geen bijkomende kosten.

ex. BTW (zie ook extra info)